Video & Lirik Ninja Opo Vespa

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Sayang rungokno suarane atiku
Wis kebacut kedanan sliramu
Senajan akeh lanangan sing nyedaki
Nanging ati iki wis terkunci

Bola bali aku di iming imingi bondo
Dikiro gampang digodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Ojo mbok kiro kabeh wong wedok kuwi gampangan
Mbok gowo mrono mrene koyo kimcil murahan
Atine menungso ora biso dipeksakke
Dilakoni kanti pilihane dewe dewe
Kowe arep ngreyen motor ninja sakkarepmu
Uripmu njagagke warisan wong tuamu
Jangan samakan aku seperti yang lainnya
Senajan gur numpak vespa tetep dicinta

Bola bali aku di iming imingi bondo
Dikiro gampang digodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya
Roso tresno kuwi dudu amargo bondo
Sayang lan gemati ngalahke cacahe rodo

DOWNLOAD MP3

FAST DOWNLOAD

by Nella Kharisma 7 months ago

0 Komentar

Guest
Silahkan LOGIN terlebih dahulu